Verlofperiode
Wij zijn in verlof van 9oktober tot en met 23 oktober 2023
We verwelkomen jullie graag terug op dinsdag 24 oktober.
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Veggieplankje
Mi Cuit gebakken zalm met venkelkruidenkorst , pasta en Provençaalse saus
Piepkuiken met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden
Kalfstong in madeirasaus met puree
Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast
Vol-au-vent van hoevekip met slaatje en frietjes (met zwezerik +€6)
Schouder van Houtlands konijn met streekbierensaus en soezenaardappel
Paling (in de room / in 't groen / van het huis / gebakken)
Kabeljauwhaasje met met ratatouille en kreeftenbotersaus
Gebakken sliptongetjes met slaatje en frietjes
Runderfilet-pur (Limousin) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Rib-eye (Dierendonck) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Americain bereid "à la minute" met slaatje en frietjes