HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Uit het karkas gehaalde zeekreeft met wilde rijst op de wijze van Jean Berquin

€ 48,00

Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast

€ 29,00

Jong haantje met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden

€ 25,00

Varkenswangetjes zoals Vlaamse stoverij met trappistenbier

€ 27,00

Vol-au-vent van hoevekip in luxe-uitvoering

€ 27,00

Osso bucco met Italiaanse pasta en basilicum

€ 29,00

Konijnboutjes met pruimen en Piedboeufbier "Moeder Anna"

€ 25,00

Paling (in de room / in 't groen / van het huis / gebakken)

€ 33,00

Pasta vongole met schelpjes en schaaldieren

€ 27,00

Kabeljauwhaasje met tomatenfondue en blanke botersaus

€ 31,00

Gebakken sliptongetjes met slaatje, frietjes of puree

€ 30,00

Runderfilet pur met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)

€ 33,00

Rib-eye met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)

€ 31,00

Americain bereid "à la minute" met slaatje en frietjes

€ 25,00