HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Mi Cuit gebakken zalm met venkelkruidenkorst , pasta en Provençaalse saus

€ 27,00

Veggieplankje

€ 27,00

Piepkuiken met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden

€ 27,00

Kalfstong in madeirasaus met puree

€ 26,00

Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast

€ 34,00

Vol-au-vent van hoevekip met slaatje en frietjes (met zwezerik +€6)

€ 27,00

Schouder van Houtlands konijn met streekbierensaus en soezenaardappel

€ 27,00

Paling (in de room / in 't groen / van het huis / gebakken)

€ 39,00

Kabeljauwhaasje met met ratatouille en kreeftenbotersaus

€ 36,00

Gebakken sliptongetjes met slaatje en frietjes

€ 38,00

Runderfilet-pur (Limousin) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)

€ 38,00

Rib-eye (Dierendonck) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)

€ 38,00

Americain bereid "à la minute" met slaatje en frietjes

€ 27,00