
Verlofperiode
Wij zijn in verlof van 17 juni tot en met 22 juni 2025.
We verwelkomen jullie graag terug op dinsdag 24 juni 2025.
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Mi Cuit gebakken zalm met venkelkruidenkorst , pasta en Provençaalse saus
Veggieplankje
Piepkuiken met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden
Kalfstong in madeirasaus met puree
Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast
Vol-au-vent van hoevekip met slaatje en frietjes (met zwezerik +€7)
Schouder van Houtlands konijn met streekbierensaus en soezenaardappel
Paling (in de room / in 't groen / van het huis / gebakken)
Kabeljauwhaasje met met ratatouille en kreeftenbotersaus
Gebakken sliptongetjes met slaatje en frietjes
Runderfilet-pur (Limousin) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Rib-eye met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Americain bereid "à la minute" met slaatje en frietjes