HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Mi Cuit gebakken zalm met venkelkruidenkorst , pasta en Provençaalse saus
Veggieplankje
Piepkuiken met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden
Kalfstong in madeirasaus met puree
Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast
Vol-au-vent van hoevekip met slaatje en frietjes (met zwezerik +€6)
Schouder van Houtlands konijn met streekbierensaus en soezenaardappel
Paling (in de room / in 't groen / van het huis / gebakken)
Kabeljauwhaasje met met ratatouille en kreeftenbotersaus
Gebakken sliptongetjes met slaatje en frietjes
Runderfilet-pur (Limousin) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Rib-eye met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus)
Americain bereid "à la minute" met slaatje en frietjes