Home
Over ons
menu
Gin
Impressie
VINTAGE HEUVELLAND AMBASSADEUR
contact
cadeaubonnen
Vacature
Gerookte zalm extra doux "Stijns keukentje"
of
Carpaccio van Limousinrund met oude Parmezaan
Seizoensgerecht:
Asperges op z’n Vlaams met op vel gebakken zeebaars
Kabeljauw met ratatouille en kreeftenbotersaus
Rib-eye (Dierendonck) met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Filet-pûr met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Lamsfilet met gegratineerde zuiderse groenten, merguez en bieslookpuree
Dame Blanche
Geglaceerd seizoensfruit met vanille-ijs
Mango - Passievrucht - Yoghurt
MENU "Père et Mère" - MENU "DIKSMUIDE LEEFT" - LUNCHMENUTAPAS OM TE DELEN - VOORGERECHTEN - HOOFDGERECHTEN - VOOR DE KLEINTJES - NAGERECHTENAPERITIEVEN - FRISDRANKEN - WARME DRANKEN - DIGESTIEVEN