Home
Over ons
menu
Gin&Picon
Impressie
VINTAGE HEUVELLAND AMBASSADEUR
contact
cadeaubonnen
Vacature
Gerookte zalm extra doux "Stijns keukentje"
of
Carpaccio van Limousinrund met oude Parmezaan
Seizoensgerecht:
Asperge met handgepelde garnalen, gepocheerd eitje en mousselinesaus
Kabeljauw met ratatouille en kreeftenbotersaus
Rib-eye met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Filet-pûr met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Kalfsblanquette met krokant gebakken zwezerik, lentegroentjes en kroketjes
Dame Blanche
Geglaceerd seizoensfruit met vanille-ijs
Banaan - melkchocolade - pinda - karamel
MENU "Père et Mère" - MENU "DIKSMUIDE LEEFT" - LUNCHMENU TAPAS OM TE DELEN - VOORGERECHTEN - HOOFDGERECHTEN - VOOR DE KLEINTJES - NAGERECHTEN APERITIEVEN - FRISDRANKEN - WARME DRANKEN - DIGESTIEVEN