Home
Over ons
menu
Gin
Impressie
VINTAGE HEUVELLAND AMBASSADEUR
contact
cadeaubonnen
Vacature
Gerookte zalm extra doux "Stijns keukentje"
of
Carpaccio van Limousinrund met oude Parmezaan
Seizoensgerecht:
Licht gegratineerde mosselen met blanke botersaus en frisse groentjes
Kabeljauw met ratatouille en kreeftenbotersaus
Rib-eye met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Filet-pûr met saus naar keuze (bearnaise, groene peper, champignonsaus)
Gevulde roggevleugel met boterboontjes, langoustinebotersaus en pommes duchesse
Dame Blanche
Geglaceerd seizoensfruit met vanille-ijs
Donkere chocolade - Framboos - Kalamansi
MENU "Père et Mère" - MENU "DIKSMUIDE LEEFT" - LUNCHMENU TAPAS OM TE DELEN - VOORGERECHTEN - HOOFDGERECHTEN - VOOR DE KLEINTJES - NAGERECHTEN APERITIEVEN - FRISDRANKEN - WARME DRANKEN - DIGESTIEVEN